Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا، در روز‌های اخیر اخبار تازه‌ای درباره هجوم ملخ‌هایی که از هند و عربستان وارد ایران شده و به کشاورزان در جنوب شرق کشور به ویژه قلعه گنج خسارت وارد کرده‌اند، مخابره شده است.

قاسم سالاری (رئیس نظام صنفی کشاورزی کرمان) با بیان اینکه به علت سردی هوا ملخ‌ها به صورت گسترده وارد مزارع نشده‌اند و به نظر می‌رسد در ارتفاعات در حال تخم‌گذاری هستند، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود ملخ‌های مهاجم طول ۱۲ و عرض شش کیلومتر داشته باشند و با ورود به مزارع جنوب شرق کشور تمامی محصولات کشاورزی را تخریب و به کشاورزان خسارت صد در صدی وارد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: لازم است اقداماتی برای پیشگیری از این تخریب گسترده صورت گیرد، همانطور که باید آمادگی لازم برای دفع حمله ملخ‌ها ایجاد شده و در این زمینه بسیج مردمی صورت گیرد.

سالاری تصریح کرد: امکانات جهاد کشاورزی به ویژه در منطقه جنوب شرق کشور کم است. باید از امکانات کل کشور و همچنین سمپاش‌های کشاورزان برای مقابله با ملخ‌ها استفاده کرد.

او همچنین با اشاره به اینکه پیش‌قراولان ملخ‌های مهاجم به کشور آمده‌اند، گفت: هر از گاهی توده‌ای از ملخ در هوا می‌بینیم. من از مسئولان جهاد کشاورزی سوال کردم که این توده‌ها کجا می‌روند؟ مسلم است که به دلیل برودت هوا، برای تخم‌ریزی و به دست آوردن فرصت مناسب در جاهایی نظیر دره‌ها اطراق و آنجا اقدام به زاد و ولد می‌کنند. لازم است تیم‌های تجسسی شکل گرفته، کلونی‌های ملخ‌ها شناسایی و سمپاشی صورت گیرد تا از قدرت حمله ملخ‌ها کاسته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کشاورزان ملخ حمله ملخ هجوم ملخ بارش ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: با برنامه ریزی و مدیریت مناسب ، پیش از بارش باران، ۱۲ هزار تن گندم خریداری شده از کشاورزان به سیلو‌های مرکز استان و استان‌های همجوار منتقل شده بود.
علیپور افزود: خوشبختانه در بارش سامانه اخیر، هیچ خسارتی به گندم‌های برداشت شده شهرستان خنج وارد نشده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی پیش از بارش باران هشدار‌ها و آموزش‌های لازم به کشاورزان شهرستان داده شد.

دیگر خبرها

  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان